Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gurucad Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Catia V5 | Modelare, proiectare piese compozite 3D 2D
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ati urmat deja un curs in proiectarea pieselor din materiale composite folosind programul Catia V5 si totusi nu puteti executa un proiect complet intr-un timp scurt pentru ca ati invatat doar sa folositi niste comenzi din Catia V5 si nu un proces de lucru complet, gen workflow?

Acest curs online Catia V5 pentru proiectarea pieselor din materiale compozite are la baza modulele Composites Design si Composites Grid Design din CATIA V5, acoperind atat partea de modelare 3D a pieselor din materiale compozite, cat si cea de creare a documentatiei 2D pentru fabricatia pieselor din materiale compozite, si ajuta studentii, inginerii si tehnicienii sa devina specialisti in proiectarea pieselor din materiale compozite si crearea datelor necesare in CATIA V5 pentru fabricarea pieselor din materiale compozite printr-un proces complet, dovedit practic si dezvoltat de GURUCAD in 10 ani de lucru in proiecte pe materiale compozite pentru Airbus, Boeing, Comac si Lufthansa asadar practicieni si nu teoreticieni.

La sfarsitul acestui curs nu veti stapani doar modulele din CATIA V5: Composites Design si Composites Grid Design, folosite in proiectarea pieselor din materiale compozite pentru diferite industrii: Aerospace, Shipbuilding, Rail Industry, High-Speed Trains, Automotive, Racing Cars si Formula 1... insa veti si sti cand sa utilizati una dintre cele mai utilizate 4 metode de proiectare a pieselor din materiale compozite: Grid Design, Zones & Transition Zones Design, Solid Slicing Design si Ply by Ply. Aceste 4 metode, cuprinse in acest curs online, sunt folosite in proiectarea pieselor din materiale compozite in proportie de 99,99%.

- Programa de curs:

Modulul 1: CATIA V5 Composite Part Engineering (CPE)
Modulul 2: CATIA V5 Composites Part Manufacturing (CPM)

- RISK FREE!!! Garantie de 14 zile pentru returnarea banilor! Daca sunteti nemultumiti din orice motiv, va vom oferi banii inapoi in decurs de 14 zile de la inceperea cursului.

- Pentru mai multe informatii despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - Romania va invitam sa vizitati site-ul nostru.

https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-composites-design-manufacturing-online-training-cv5_cpe_cpm_ro_ol_02
Din Gura in Gura